Vill du boka en blomleverans i Stockholm?

15 juni 2021 jonas olsson

Är du sugen på att överraska någon med en blomleverans i Stockholm? Det kanske är en arbetskompis som är hemma sjuk och som du vill önska god bättring. Kan det vara en vacker blomma som kommer förgylla dagen på Mors dag? Eller har du lyckats glömma er bröllopsdag och kommer på att du kan rädda den genom att sända ett blombud? Vad anledningen än är så kommer det uppskattas av den som tar emot budet.

Vill du så kan du till och med tänka på den du ska skicka blommorna till när du väljer vad budet ska innehålla. Kan det vara glödande röda rosor till någon du älskar? Krukväxten Hjärtan på en tråd, till det där nygifta paret? Eller en enkel vit lilja, när du vill visa din respekt och omtanke på en begravning. 

Är du osäker så kan du fråga om råd, eller göra en enkel sökning på: blomsterspråket. Då får du tips på vad du kan välja.

 

Skicka med en hälsning

När du skickar en blomsterleverans så kommer du även få möjligheten att skriva en hälsning. Där kan du välja att skriva vad du känner för mottagaren, eller skriva vad syftet är med blommorna. Vem kan väl motstå ett fång tulpaner med en hälsning från någon som bara vill säga att den tänker på dig, och att du ska ha en härlig dag? För det behöver inte vara någon större händelse när du ska skicka ett blombud.

I menyn hos blomsterbudet kan du välja mellan buketter, styckblommor eller krukväxter. Du väljer själv om du vill att det ska vara något lyxigt som går att sätta i en vas. Eller om du vill att det ska vara något som är mer bestående. Men tänk på att fundera över vad mottagaren tycker om. Då kommer det bli extra lyckat och mer uppskattat. 

Fler nyheter