Sjukförsäkring som ger trygghet

06 februari 2021 Jenny Olsson

editorial

Att ha en sjukförsäkring är en stor trygghet som anställd. Som gäller oavsett om man råkar ut för en skada eller blir långvarigt sjuk. Hos afaforsakring.se är en stor del av befolkningen försäkrade, genom sitt arbete. 

Är du arbetsgivare och inte har en sjukförsäkring för dina anställda är det hög tid att skaffa det. Idag är nästan fem miljoner människor försäkrade genom Afa Försäkringar och det ger medarbetaren stor trygghet om denne skulle råka ut för något. Försäkringen gäller också vid dödsfall, arbetsbrist och så vidare vilket gör att de har försäkringar som täcker för det allra mesta. Att ha en försäkring för sina anställda är i stort sett en rättighet eftersom så pass många människor är försäkrade och man har rätt att vara trygg som anställd.

Afa Försäkringar för också ett förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljön ute på arbetsplatserna, vilket också är en otroligt viktig del. Det är fortfarande många människor som mår dåligt på sitt arbete, helt i onödan eller utsätts för risker som de inte borde och därför är Afa Försäkringars arbete otroligt värdefullt. 

Sjukförsäkring

Försäkring som ger fin trygghet till dina anställda 

Om du inte har försäkring för dina anställda idag, gå in på deras hemsida och läs om de olika alternativen. Oavsett om du har ett företag med en anställd eller hundra så är det viktigt att de är försäkrade. Precis som man har försäkringar privat. Afa Försäkringar har flera fina värdeord, omtanke, nytta och enkelhet och deras vision är att alla ska ha rätt till en trygg vardag.

I Sverige är vi trygga genom många försäkringar som vi kan teckna privat men det är lika viktigt att man som anställd kan känna sig helt trygg på sitt arbete och det är du som arbetsgivare som ska se till att dina anställda känner just detta.

Fler nyheter