Säg det med en affisch

14 september 2018 Matilda Olsson
Säg det med en affisch

”Visa mig ditt hem och jag ska visa dig vem du är” finns det ett gammalt citat som lyder och det stämmer faktiskt bra än idag. För det är ju få saker som definierar oss människor så mycket som hur det ser ut i våra hem. Det sägs att ett stökigt hem är ett tecken på ett rörigt inre och vice versa. Detta är ju dock något man kan styra över då man själv väljer sin egen inredning och kan då välja vilken sida av sig själv man vill visa upp genom sitt hem. Den som har mycket attityd kan visa upp det genom affischer med kaxiga citat eller motiv som väcker uppmärksamhet. Få saker är ju en bättre isbrytare under en middagsbjudning än en affisch med ett motiv som väcker uppståndelse! Detta skapar effektivt samtalsämnen och kan leda till en mer avslappnad stämning och en del skratt och diskussioner.

Du väljer själv vilken storlek du vill ha på din affisch och det finns flera olika att välja på, allt ifrån små affischer på 13 x 18 cm till större som är 70 x 100 cm. Se fler storlekar här:

https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html

Att ha flera stycken i olika storlekar blir snyggt om man tänker sig att fylla en hel vägg med affischer. Varierande storlekar skapar en tjusig asymmetri och endast fantasin avgör hur många affischer det ska vara. (Eller ekonomi, men affischer är som tur är billiga). Alla affischer behöver inte placeras på klassiska ställen så som ovanför soffan i vardagsrummet eller ovanför sängen, utan tänk utanför boxen när du sätter upp dem. Att låta affischerna följa väggen och placera dem så att de sträcker sig runt hörnet är en kreativ metod som sticker ut och ger liv åt en trist vägg. Det går också utmärkt att skaffa ramar till och placera ut affischerna på otippade ställen som direkt på golvet eller varför inte på fönsterbrädan.

Fler nyheter