Modulhus – när du behöver en tillfällig lösning

09 maj 2022 Jenny Olsson

editorial

Det kan finnas många tillfällen när man behöver en tillfällig lokal. Kanske är man ett företag som under en kortare period behöver fler kontorsplatser för behovsanställda. Kanske behöver man en tillfällig lokal för eleverna om ett klassrum ska renoveras.

Anledningarna kan vara många och att köpa en lokal för ett kortare behov kan både bli dyrt och krångligt och det kan ibland vara svårt att hitta lokaler att hyra då lokalen kanske inte ligger belägen på en optimal plats. Därför kan en tillfällig lösning i form av ett modulhus vara mycket bättre. 

 

Modulhus

 

Kvalitativa modulhus

Genom att hyra ett modulhus kan man hyra det så länge man behöver det. Vilket betyder att man behöver inte stå med en hyra längre än vad man brukar lokalen. Med ett modulhus kan man också få lokalen dit man behöver den.

Om modulen ska användas som ett tillfälligt klassrum till exempel är detta oerhört bra då eleverna som sitter i den tillfälliga lokalen ändå har tillgång till allt annat som finns på skolan. Företaget PCS Modulsystem bygger ihop hus när de får in en förfrågan från en kund. Man får då ett kundanpassat modulhus som uppfyller behovet i storlek och utformning. Dessutom är det byggt av kvalitativt material och av kunnig personal vilket gör modulhusen till vilken annan trivsam lokal som helst.

När man som kund inte behöver använda modulhuset längre åker de till platsen och plockar ner det. Så mycket enklare kan man faktiskt inte få det som kund. Att hyra ett modulhus kan vara en bra lösning för många aktörer inom olika branscher, från såväl sjukhus och vårdinrättningar till kommuner samt mindre och större företag. Ett behov kan också uppstå snabbt om förändringar sker inom företaget eller man upptäcker en vattenskada som snabbt behöver åtgärdas innan den förvärras. Ett modulhus skapar möjligheter och är ett enkelt sätt att få en bra och snabb lösning på sitt problem. 

Fler nyheter