Konferens i Värmdö – utvecklas i en unik skärgårdsmiljö

15 augusti 2023 Maja Bergman Lindberg

Värmdö, med sin storslagna skärgårdsnatur och närhet till Stockholm, har blivit en populär destination för konferenser och företagsevent. De natursköna omgivningarna ger en avkopplande atmosfär som uppmuntrar till kreativitet, reflektion och produktiva diskussioner.

Varför välja Värmdö för din konferens?

Att hålla en konferens i Värmdö erbjuder en kombination av moderna bekvämligheter och naturnära upplevelser:

 1. Naturnära miljö: Med sin tillgång till havet, skogar och vacker skärgård kan deltagarna njuta av en mängd friluftsaktiviteter, från vandring och kajakpaddling till enklare promenader längs stranden.

 2. Nära Stockholm: Trots att Värmdö känns avlägset och naturnära är det bara en kort resa från Stockholms centrum, vilket gör det lättillgängligt för konferensdeltagare från hela landet.

 3. Flexibla konferensutrymmen: Värmdö erbjuder en mängd moderna konferensfaciliteter som kan anpassas efter gruppens storlek och behov, vare sig det är för små intima grupper eller större sammankomster.

konferens

Planera din konferens i Värmdö

För att få ut det mesta av din konferens i Värmdö finns det några saker att tänka på:

 1. Tidpunkt: Medan sommarmånaderna erbjuder varma dagar och ljusa kvällar, kan våren och hösten ge en mer avslappnad upplevelse med färre besökare och mildare temperaturer.

 2. Aktiviteter: Utöver själva konferensen, tänk på att inkludera tid för teambuilding-aktiviteter eller avkoppling. Värmdös natur erbjuder utmärkta möjligheter för detta.

 3. Lokalproducerad mat: När det gäller mat och dryck kan det vara värt att utforska lokalproducerade alternativ. Värmdö har en rikedom av lokala producenter som erbjuder allt från skärgårdsfisk till hantverksöl.

Förberedelser inför konferensen

Att hålla en konferens i Värmdö kräver lite förberedelse:

 1. Transport: Medan Värmdö är lättillgängligt från Stockholm, bör transport arrangeras i förväg för att säkerställa smidiga resor för alla deltagare.

 2. Teknik: Kontrollera att den valda konferensplatsen har all nödvändig teknik, såsom projektorer, ljudsystem och WiFi.

 3. Boende: Om konferensen sträcker sig över flera dagar, se till att boka boende i förväg. Värmdö erbjuder allt från lyxiga hotell till mysiga stugor.

Möjligheter till utvidgade aktiviteter

Utöver själva konferensen finns det möjlighet att förlänga vistelsen i Värmdö för ytterligare aktiviteter:

 1. Kulturutflykter: Värmdö har en rik kulturhistoria, med flera museer, gallerier och historiska platser att utforska.

 2. Naturupplevelser: Organisera guidade turer, fågelskådning eller stjärnobservation för att djupdyka i den vackra naturen.

 3. Havsnära aktiviteter: Från segling och fiske till bara att njuta av en solnedgång vid strandkanten, erbjuder Värmdö en perfekt skärgårdsupplevelse.

Fler nyheter