Jobba hos Schenker

06 september 2018 Matilda Olsson
Jobba hos Schenker

Den som vill jobba på en arbetsplats som är i ständig utveckling framåt passar bra hos Schenker. Här finns en ras olika tjänster där det finns något som passar för nästan alla, oavsett vad man vill arbeta med. Även för studenter finns goda möjligheter till att börja sin karriär här. Antingen kan man arbeta extra under studietiden med att sortera paket på terminalen, eller så kan man göra sin praktik här. När det är dags att skriva examensarbetet finns också möjligheten att göra detta i samarbete med Schenker, vilket är ett perfekt sätt att påbörja sin karriär på och samtidigt skaffa erfarenhet av arbetslivet.

Tack och lov så är alla människor olika och därför är det tur att det också finns massor av olika sorters jobb så att det finns något för alla. En del föredrar mer fysiskt krävande jobb, så som att arbeta på terminalen med att köra truck och sortera paket. Andra föredrar en blandning av fysisk aktivitet och stillasittande, vilket är vardagen för chaufförer som delar ut paket. Andra väljer helst att sitta på kontor under dagarna och lösa logistiken inifrån och istället få arbeta hårt med huvudet genom att lösa logistikproblem. På det här sättet bidrar alla till att Schenker är ett framgångsrikt företag i världsklass. Här https://billigtpaket.se/schenker kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos Schenker.

Hos Schenker är det viktigt att alla medarbetare ska trivas och få möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling. Därför finns det möjligheter att vidareutbilda sig under arbetstid. Alla medarbetare är givetvis en viktig del för företagets framgång och därför är det viktigt att alla trivs. Totalt finns det över 72 000 anställda hos Schenker över hela världen vilket vittnar om att detta är ett världsledande företag, och för den som är sugen finns det stora möjligheter att göra karriär internationellt inom samma företag.

Fler nyheter