I Göteborg hittar man målare som kan hjälpa till med allt från kulörval till optimalt resultat vid ommålning eller tapetsering

01 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

Färgval i ett hem är något som kan ha väldigt stor inverkan på hur det upplevs. Något som är väldigt vanligt är att ha diskreta väggar och tak i vitt och istället ta in färg genom möbler, textilier och inredningsdetaljer. Det har dock blivit allt vanligare att gå för djärvare färger på både väggar och tak. Den senaste tiden har grönt, mörkgrått och andra dovare toner synts i många hem. Även mönstrade tapeter har fått ett stort uppsving och allt fler väljer att tapetsera sina väggar, och ibland även tak, med vackra mönster i stort och smått. 

Ett enkelt sätt att uppdatera hemmet

Att byta färg eller mönster på väggar och tak är ett väldigt smidigt sätt att skapa stor förändring i ett hem. Det är inte alls så dyrt som att renovera köket eller badrummet, men det kan verkligen göra att hemmet känns nytt och fräscht. För att säkerställa att resultatet blir jämnt, snyggt och hållbart så kan det dock vara klokt att anlita professionella målare som kan sköta jobbet. 

Så hittar man rätt målare till uppdraget

Det kan dock kännas överväldigande då man ska välja en målare eftersom det ofta finns väldigt många att välja mellan. Det man kan göra för att avgränsa sökningen är att läsa kundomdömen, titta på vilka som erbjuder hjälp att utnyttja ROT-avdrag samt begära in offerter för att kunna jämföra de olika företagen mot varandra. Det lönar sig ofta att välja företag med erfarenhet och goda omdömen framför det billigaste priset.

Duktiga målare i Göteborg

Söker man efter erfaren målare i Göteborg så kan man vända sig till GEMAB Måleri AB. De hjälper till med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning samt kan även hjälpa till med att göra bra val av kulörer som passar det aktuella rummet/rummen. Hos GEMAB Måleri AB kan man alltid känna sig trygg med att man får målare med gedigen utbildning och lång erfarenhet. Inom företaget har målaryrket gått i arv och med bra förarbete, tålamod, noggrannhet och rätt val av färg så finns goda förutsättningar för perfekt resultat varje gång.

Fler nyheter