Handla direkt på batterionline.se

28 december 2020 jonas olsson

Funderar man på vad man har för saker som drivs med hjälp av batterier hemma kan man komma på ganska många prylar. Batterier kan man hitta i väldigt många apparater och maskiner, från de större batterierna för bil eller motorcykel till de minsta som passar i exempelvis hörapparater. 

Onekligen är det så att även om AA och AAA är de vanligaste som går åt i hemmet, så behöver man ibland andra storlekar till olika grejer. Det kan vara en radio som behöver batteridrift när det saknas ström eller ett mobilbatteri som tar dålig laddning.

 

Handla alla batterierna från en butik

När man handlar batterier i fysiska butiker är det sällan en butik som har alla batterier man behöver. Det är lätt att slänga ner en AAA-förpackning när man ändå är och handlar bröd och mjölk. Behövs det andra modeller av batteri får man gå till andra affärer. 

Då är det smidigt att kunna handla alla batterier på ett och samma ställe. Hos batterionline.se https://www.batterionline.se/batterier-till-det-mesta/batteri-till-mobil finns alla upptänkliga batterier. Det är ett gyllene tillfälle att handla alla batterier man behöver på en gång och få en billigare fraktkostnad!

 

Köp hem allt på en gång

Har man barn vet man att en liten förpackning med batteri inte räcker länge till alla batteridrivna leksaker. Kanske är det bättre att köpa upp ett lager uppladdningsbara batterier som i längden är kostnadseffektiva. 

Jaktradion kanske inte används så ofta, men när man ändå skall beställa är det lika bra att köpa batterier till den också. Risken är att de har laddats ur medan de har legat i lådan i väntan på nästa jakt. 

Passa också på att köpa hem en batteritestare så man ser hur mycket kraft som finns kvar i batteriet. Glöm inte bort att lämna batterierna till återvinning när de är slut.  

Fler nyheter