Flyttfirma i Stockholm kan ge flytten goda förutsättningar att flyta smidigt oavsett storlek på budget

02 juni 2022 Cecilia Olsson

editorial

När det blivit dags att flytta så kan man välja att göra allting själv, ta hjälp från släkt och vänner eller anlita professionell hjälp från en flyttfirma. I regel har man betydligt mer saker än vad man tror och det är lätt att underskatta tiden en flytt tar. Därför kan det vara klokt att räkna på hur mycket pengar man kan tänkas lägga på flytten, men även hur mycket tid och ork man har att lägga ner på den. En flyttfirma är ofta ett bra alternativ och väl värt pengarna eftersom man slipper slita ut sig. 

Hitta en bra flyttfirma i Stockholm

Det finns många flyttfirmor att välja mellan i Stockholm, ett sätt att avgränsa sökningen är att titta på vilka tjänster de erbjuder. Vissa firmor har till exempel tjänster som passar de flesta budgetar eftersom man kan välja om man vill göra inget eller nästintill allt själv. Flytt-Experten är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder just detta. De har bland annat paket de kallar lågprisbudget, mellanprisbudget och lyxbudget som passar beroende på vilka förutsättningar och behov man har. 

flyttfirma Stockholm

Sköt det mesta själv och spara pengar

Flytt-Expertens lågprisbudget passar perfekt för den som inte har så mycket att flytta eller för den som vill spara pengar. I detta paket erbjuder de en chaufför med en flyttbil så att man själv ansvarar för packning och uppackning. Med detta alternativ hjälper de även med att packa in sakerna i flyttbilen samt transportera flyttlasset.

En lite större budget kan göra flytten ännu smidigare

Mellanbudget passar den som har lite mer att flytta samt vill ha lite mer hjälp. Med ett större bohag så krävs mer personal som då ingår i priset. Man ansvarar själv för packningen och de lastar in i bilen och flyttar bohaget till det nya boende. Med Flytt-Expertens lyxbudget sköter de allt från packning och transport till montering och installation i det nya hemmet. De sköter helt enkelt hela processen tryggt och smidigt. 

Fler nyheter