Få hemmet att dofta extra gott med Air Wick

17 april 2020 Cecilia Olsson
Få hemmet att dofta extra gott med Air Wick

Det finns många sätt att hålla sitt hem fräscht och väldoftande. Förutom att hålla det rent med städning kan man komplettera med väldoftande luftfräschare.

En luftfuktare används som en kontinuerlig luftrenare som ökar luftfuktigheten i ett rum. Genom att det avdunstar vatten från en vattentank på luftfuktaren så sprids vattenånga i rummet. I detta vatten kan man även välja att inkludera dofter som sprids med vattenångan i rummet och skänker en härlig doft och välgörande atmosfär. 

Ett enkelt och snabbt sätt att fräscha upp luften är att använda sig av luftrenare som kommer i sprayflaskor. Genom att spraya lite rakt ut i rummet fylls utrymmet snabbt av en härlig doft som också kan maskera mindre trevliga odörer. Det finns även andra former av spray som ger en mer kontinuerlig leverans av väldoft. En Air Wick Freshmatic Spray kan man placera ut i ett rum och sedan utsöndrar den väldoft med den frekvens man själv föredrar. Det finns även refill till dessa dispensers så det är bara att byta ut doftbehållaren då den tagit slut.

Doftpinnar är ett stilfullt sätt att sprida väldoft i hemmet. Pinnarna kommer i vackra små glasvaser i olika färger och modeller som därmed blir en fin inredningsdetalj. Vasen är fylld med väldoftande olja eller parfym och genom att vända på pinnarna så att den våta delen hamnar uppåt sprids en härlig doft i rummet. Ett annat smakfullt sätt att sprida doft i hemmet är genom doftljus som dessutom skänker en mysig atmosfär, de kräver dock lite mer uppsikt än de andra alternativen. 

Coolpriser har ett mycket stort utbud av luftfräschare. Till exempel har de Air Wick Freshmatic Spray som kontinuerligt sprider väldoft. Har man ett eller flera rum i hemmet som man antingen vill ska dofta annorlunda eller om man vill maskera en lukt så finns där en lösning i Coolprisers sortiment.

Fler nyheter