Bra bilar är likvärdigt med komfort

26 september 2019 Lily Hansen
Bra bilar är likvärdigt med komfort

När du ska köpa en bil är det förvisso inte bara komforten som är viktig. Det finns andra faktorer som är viktiga såsom kvalité och körglädje. Det är inte varje dag som man köper en ny bil. De flesta har sin bil i många år och den blir lite av en kamrat. Audi har bra bilar med gott rykte https://www.bogstedtbil.se/. Det finns mycket körglädje med en Audi och märket är förknippat med kvalité. Audi är också miljömedvetna vilket är viktigt idag. De flesta vill ha nöje men samtidigt gott samvete.

 

Audins historia

Audi är ingen nyhet utan har en lång historia av att tillverka bra bilar. De är en tysk tillverkare som ägs av Volkswagen sen 1965 och de har sitt huvudkontor i Ingolstadt som ligger i Bayern, Tyskland. Audi grundades redan 1909 av August Horch. Den första modellen var Audi Typ A som tillverkades mellan 1910 och 1912. Första produktionen var liten vilket inte är så konstigt då det inte var lika vanligt att ha bil som idag. I olika konstellationer tillverkades Audi fram till 1939. Det blev en lite turbulent tid med världskrig och andra händelser så Audi slutade tillverkas. År 1965 återupptogs tillverkningen och idag är de kända världen över.

 

 

Ett prestigemärke

Idag är Audi ett prestigemärke, från 1980-talet har Audin gjort en resa uppåt till premiumklassen. De klassas på samma nivå som BMW och Mercedes-Benz. Det finns en hel del sportmodeller som gör sig bra i konkurrensen. Som bil utmärker den sig som en härlig bil med mycket prestanda. Det satsas mycket på utvecklingen och att följa trender på ett hållbart sätt. Det går också att konstatera att de som väl köpt en Audi ofta håller fast vid sina bilar. Det är många som sen väljer Audi gång på gång. Varför inte provköra och se om den är något för dig?

Fler nyheter