Betonghåltagning för fönster i Stockholm

20 juli 2021 jonas olsson

Det går att ta hål för nya fönster, även om man har en kompakt vägg av armerad betong eller tegel. Det krävs bara att man anlitar en specialist för uppdraget, eftersom det minst sagt är svårt för en privatperson. Betonghåltagning i Stockholm utförs av expertföretag som du kan kontakta för att få hjälp med just ditt projekt.

Man ser ibland på gamla fabriker och fängelser att det har funnits fönster en gång på en vägg, men att de nu är igenmurade. Man kan alltså göra tvärtom, göra nya fönstergluggar där det tidigare inte har funnits några fönster alls. Man kan också göra nya dörröppningar genom att såga och skära i hårda material.

 

Anlita en expert

De företag som arbetar med betonghåltagning har mycket stor vana i branschen och kan hjälpa till med ännu fler uppdrag. Behöver du sätta räcken i ett betonggolv eller lägga ett nytt rör där, är det nödvändigt att öppna upp en yta utan att hela golvet spricker.

Att bygga om eller göra dessa justeringar i ett helt köpcentrum, en galleria eller ett parkeringsgarage ställer stora krav på kapacitet. Proffs har alltid tillgång till verktyg av högsta klass, och de vet också hur de ska hantera dem.

 

 

Även stora projekt

Din kontakt när det gäller betonghåltagning kan förklara precis hur arbetet går till. De kan också åta sig större projekt, och även hjälpa till med rivningsarbeten. Med sina expertkunskaper kan de borra, skära och såga i tegel och även i armerad betong. 

Därför ska du inte tveka om du har funderingar på att riva en mur eller öppna upp för en glugg i den. Alla sorters uppgifter går alltid att lösa, så bara anlita en expert som har kunskap och vana. Då behöver du inte vara rädd att hela bygget rasar, för firman för betonghåltagning vet precis hur de ska göra.

Fler nyheter