Affischer med inspirerande texter

23 november 2020 william eriksson

Känner du dig oinspirerad? Har du inte längre någon ork eller lust? Kanske är alla idéer slut? När allting känns grått och trist är det svårt att hitta motivation av sig själv. Då kan man behöva hjälp med det.

En liten, liten knuff av påminnelse kan hjälpa. Kanske några uppmuntrande ord eller något som påminner en om vad ens mål är, vad man strävar mot. Ett bra sätt att få hjälp med dessa påminnelser är när det står i text. Det kan man enkelt fixa genom affischer med texter.

 

Text som kommer få dig ur sängen

Texten bör sitta där man ser den, så att påminnelsen ständigt finns med. Kanske som en inramad tavla på sängbordet? Varje morgon när du vaknar får du några uppmuntrande ord som påminner dig om det viktiga.

 

 

Vad som är viktigt är såklart olika för alla, men bredvid sängen skulle man förslagsvis kunna ha två ord i form av “Kick ass”. Eller den lite mer lågmälda men viktiga påminnelsen på sex ord “Du är bra som du är”. En del kanske behöver bli påminda om ett ord på fem bokstäver, när de vaknar, för att ens kunna ta sig ur sängen: K-A-F-F-E.

 

En riktigt snygg påminnelse

Förutom att få se motiverande ord när man vaknar, kan de komma väl till pass på andra ställen också. Exempelvis vid kontoret. Där vill man kanske bli påmind om varför man gör det man gör.

En affisch med texten “Rio de Janeiro” låter en påminnas om vad man man ska spendera sina intjänade pengar på. Eller så är det en påminnelse om bästa semesterminnet någonsin. Ett minne som gör en glad och upprymd, som gör att livet känns på topp. Affischer med texter kan verkligen göra skillnad för ens dag och humör. Det är också hett och riktigt snyggt, dessutom.

Fler nyheter