Acceptans och hälsa med rätt kost och tillskott

15 mars 2021 Mikael Barani

Det här med att försöka hålla ett jämt humör är inte alltid det lättaste. Eller kanske handlar det snarare om att acceptera att man inte kan hålla ett jämt humör för jämnan. Att kunna ta både mot- och medgångar med en sorts ro om att allt är temporärt och att det gäller att dra lärdom av alla upplevelser, det är något som berikar allas liv.

Tillskott som prickar in toppformen

Det finns flera som har hittat en sorts nyckel till detta genom CBD-olja, till exempel den som säljs på https://raworganics.se/. Här hittar du nämligen ett preparat som kan bidra till din mentala stabilitet och lugn på kvällen. 
CBD-oljan utvinns ur hampa och är icke-narkotiskt. Däremot är den laddad med antioxidanter och har en antiinflammatorisk effekt på kroppen. Bli inte helt överraskad om du faktiskt upplever detox-symptom när du börjar bruka oljan.

Sedan finns det även indikationer på att CBD-olja också kan mildra symptomen på den svåra lungsjukdomen KOL https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/. Det finns förstås inte några garantier men kanske är det värt att prova om det kan hjälpa dig.
För vi hittar påfallande ofta lösningar på våra problem genom att ändra våra kostvanor och komplettera med tillskott som kan hjälpa till med individuella behov.

Vi lever idag i en tid då vi äter produkter och lever på ett sätt som ur ett evolutionärt perspektiv är extremt kortsiktigt. Ta bara de mängder socker som vi i många fall får i oss med den moderna kosten – som alltså främst består av produkter.
Kanske finns lösningen på våra krämpor, både fysiska och psykiska, i formen av vad vi släpper in i kroppen. 
Tänk om en kostomläggning, tillbaka till råvaror, vara just det som vi behöver för att börja må bättre. Här kan sedan tillskott som sagt komma in för att vi ska finjustera den sista biten fram till optimal hälsa.

Fler nyheter