Större driftsäkerhet för pumpar i Stockholm

25 oktober 2021 patrick pettersson

editorial

När pumpar i Stockholm slutar fungera blir man frustrerad, för de är viktiga både i privata hem och i stora företag. Värmepumpen och vattenpumpen är två viktiga pumpar i vardagen, och ett liv utan fungerande värme och vatten vore ett liv i misär. Numera sköts det mesta med automatik, och när det krånglar blir människor helt handfallna.

Har du pumpar i din industri eller verkstad, är det också viktigt att serva dem hos dig i Stockholm. Det finns speciella servicetekniker som gärna skriver avtal med dig om en regelbunden pumpservice, och det är klokt att skaffa ett sådant avtal i förebyggande syfte. Du får snabb service, och det innebär att du har en prisuppgift inom ett dygn, så att du snabbt får en ny pump eller reservdelar i original. 

En tekniker sköter all montering

Givetvis får du de EU-godkända reservdelarna monterade på plats och teknikern kollar att allt fungerar bra. Det är en specialist, som också kan svara på dina frågor om olika pumptyper, hur de fungerar och vilka typer som passar bäst i din firma. Troligen har du flera olika pumpar för vitt skilda användningsområden.

Du kan få goda råd och praktisk hjälp när du vill bygga ut fabriken och skaffa fler produktionslinjer. Teknikern visar precis hur du får anläggningen att fungera optimalt. Med ett serviceavtal är du alltid garderad och slipper långa driftstopp.

 

Reparerar många olika märken

En bra tekniker vet inte bara hur pumparna fungerar utan kan också laga olika märken. Då behöver du inte ringa runt till flera firmor för att få service på pumpar i Stockholm. Det är service när den är som bäst.

När du vill skaffa ny utrustning får du tips om nyheter på marknaden. Behöver du en pump som ger oljefri luft, så kan du beställa en sådan. Prata med din leverantör av pumpar och pumpservice.

Fler nyheter