Smäll igen dörren med billiga ytterdörrar

24 maj 2021 william eriksson

Ett bra sätt att få ur sig aggressioner på är att smälla i ytterdörren. Efter ett rejält bråk med sin partner vill du ibland kunna storma ut ur lägenheten eller huset med ordentlig effekt för att göra avtryck. Då fungerar det inte med en mesig svängdörr. 

Det måste vara en ordentlig ytterdörr som tar emot med kraft när den slängs tillbaka. Helst ska det eka en gedigen smäll som orsakar att en tavla eller två trillar ned från väggen som en konsekvens. Det är en lyckad utstormning. 

Om du och din partner bråkar relativt ofta kanske er ytterdörr slits extra mycket. Kanske går den till och med sönder då och då när den ena parten stormat ut och drämt igen dörren. Det låter som att ni kanske behöver byta ut den då och då. 

Ni skulle kunna gå till roten med ert problem istället. Eller till och med göra slut. Men så länge ni faktiskt bråkar så kommer den där ytterdörren spela en nyckelroll när ni hamnar i luven på varandra. 

Tre parter i förhållandet 

Så låt oss anta att ni fortsätter ert förhållande och bråken fortsätter. Det enda ni kommer enas om är att byta ut dörren när ni slagit igen den så många gånger att den inte klarar mer. Effekten av en igenslängd dörr uteblir trots allt om den till exempel inte går att stänga ordentligt. Ni har säkert gjort er research på billiga ytterdörrar redan. För det är nog smart att hålla er på en billig nivå. Det låter som om ytterdörren kommer behöva bytas ut snart igen. 

Man skulle faktiskt kunna säga att ni är tre parter i förhållandet. Du, din partner och ytterdörren. Ni är åtminstone tre aktörer som återkommande spelar en nyckelroll i hur ni lever. Är det så ni vill leva så ska ingen döma er.  

Fler nyheter