Perfekta däck i Göteborg

28 september 2020 patrick pettersson

Alla bilar behöver fräscha och fungerande däck, det är en självklarhet. Men ibland är det lätt att glömma bort att man måste kolla däcken, byta dem, laga dem och köpa nya med jämna mellanrum. Däcken bara sitter där, och bilägaren vill att det bara ska rulla på, så att säga. Behöver du skaffa däck i Göteborg finns det företag du kan anlita för både inköp och service. 

Det kan vara skönt att avlasta sig från bekymmer för exempelvis däcken. Om man vill slippa allt besvär med det, är det förnuftigt att ha en leverantör som både byter dem när det är dags för ny säsong och som håller koll på när de är utslitna. En extra service är däckhotellet, med förvaring av dina däck i göteborg också.

 

Däckhotellet sparar plats i ditt garage

Många bilägare har upptäckt vilken fantastisk service däckhotellet innebär. När man byter till vinterdäck, ska sommardäcken förvaras exempelvis i ett garage. Har man flera bilar blir det skrymmande att ha däcken stående. Man kanske inte själv kan förvara däcken i en gynnsam temperatur så att de håller sig fina länge. De står helt enkelt i vägen, och det är bättre att ha dem på däckhotellet.

 

 

Däckservice på alla sätt

Din däckfirma håller koll på aktuella datum för byte till sommar- eller vinterdäck, och dessutom förvarar de däcken åt dig på bästa sätt. Firman tittar också på skicket och säger till dig när det är dags att skaffa nya. Det är helt enkelt otroligt arbetsbesparande för bilägaren att slippa köra däcken hit och dit och hålla reda på allt själv.

Däckfirman blir din totalleverantör när det gäller däck i Göteborg. De kan serva dem, laga dem och förvara dem. När du byter däck kan de montera dem och balansera dem. Fälgarna fixar de också, så du får hjälp med allt du vill.

Fler nyheter