Med lastvagnservice i Norrköping håller du lastbilen i gott skick

26 oktober 2020 Cecilia Olsson

För de allra flesta är det självklart att underhålla sitt fordon med regelbunden service och reparationer då det uppstår problem. Något som är avgörande för att fordonet ska kunna framföras tryggt och säkert på vägarna. Men även utsidan på fordonet har stor påverkan på dess värde och framförallt utseendet. 

Ett rent fordon är mer tilltalande än ett smutsigt

Utseendet på en personbil är viktigt för att behålla ett bra marknadsvärde, när det handlar om lastbilar kan utseende även vara avgörande för att locka nya kunder. En ren och fräsch lastbil ger ett ordnat intryck och kan därmed leda till ett större förtroende för företaget. Med en ren lastbil är det dessutom möjligt att göra reklam med tryck på släp och dragbil som syns på alla platser företaget har körningar till samt under varje resas gång. 

Smuts och partiklar kan skada lacken

Genom att rengöra sitt fordon så tar man dessutom bort smuts och andra partiklar som kan göra stor skada på lacken om de får sitta kvar och slita på ytskiktet. Det gör att en tvätt även har ett större syfte än att bara göra så att fordonet ser bra ut. 

En tvätthall med miljö och kvalitet i fokus

För att kunna hålla lastbilen ren och fin behövs en bra tvätthall. Lastvagnservice i Östergötland AB är ett företag med lång erfarenhet och bred kunskap när det handlar om lastbilstvätt. De tvättar noggrant och effektivt med miljövänliga rengöringsmedel. I tvätthallen har de dessutom en  miljövänlig maskintvätt från Kärcher för att minimera miljöpåverkan. Den säkerställs också genom regelbundna kontroller av tvätthallens utsläpp.

Lastvagnservice i Norrköping tar emot både stora och små fordon som rengörs i maskintvätten eller för hand av deras professionella personal på plats. Det går dessutom att boka återkommande fasta tider per vecka eller månad för att säkerställa kontinuerlig rengöring av din lastbil.

Fler nyheter