Magasinering för smart och smidig förvaring

17 augusti 2019 Lily Hansen
Magasinering för smart och smidig förvaring

Man hinner samla på sig en hel del grejer under en livstid. Möbler som inte används men kan vara bra att ha i framtiden, minnessaker, samlarobjekt och mycket mer kan ibland ta upp så mycket plats på vinden eller i förrådet att det inte längre är hållbart. Då är det tur att det finns möjlighet att förvara sakerna på annan plats utanför hemmet. Det är där magasinering kommer in i bilden som en räddare i nöden! 

 

Magasinering både för privatpersoner och företag

Oavsett om du har möbler du vill förvara någon annanstans fram tills barnen flyttar hemifrån, har en båt eller husbil som du vill förvara i säkerhet när den inte används eller behöver någonstans att förvara dina ägodelar när du åker utomlands en längre tid är ett magasin ett bra ställe att vända sig till. Det finns många magasin runtom i landet, från norr till söder och väst till öst. De flesta är uppvärmda och larmade året om så du kan känna dig trygg med att dina ägodelar är i säkert förvar när du inte behöver dem. Se till att du väljer ett magasin som är larmat så du slipper oroa dig och dubbelkolla även med magasinet så det är försäkrat. Med en försäkring har du rätt till ersättning om olyckan skulle vara framme och något blir stulet eller magasinet börjar brinna.

 

Magasinering kan även vara användbart för företag. Om du ska byta kontor exempelvis kanske det krävs renovering i den nya lokalen och då kan du tillfälligt magasinera dina möbler och ägodelar. De flesta magasin erbjuder både lång -och kortsiktig förvaring, vilket ger dig många valmöjligheter. 

 

Hitta ett magasin

Om du letar efter magasinering i Uppsala kan Flyttharrys vara ett alternativ. Flyttharrys är ett företag som erbjuder magasinering. Utöver magasinering har de även flytt -och monteringstjänster. De har mångårig erfarenhet och stor kompetens och deras magasin är uppvärmt, larmat och försäkrat.

Fler nyheter